VOOR EEN P-AGES WEBSITE HEB JE GEEN CODE-ERVARING NODIG!

U hoeft geen programmeur of webdesignspecialist te zijn om een P-AGES website op te starten. Bekijk hier alle voordelen en services die wij 24/7 aanbieden!

P-ages all-In-One Solutions

ONZE STANDAARD VOORDELEN

Bekijk wat wij allemaal voor u kunnen betekenen wat bij andere website-platforms helemaal niet standaard ingesteld staan.
Alle technische en optimalisatie standaarden zijn aanwezig. Ontdek ze hier verder!

Domein & Hosting

Indien u een nieuwe bedrijfswebsite opstart, zullen wij u voorzien van een domeinnaam naar keuze en een geschikte hosting.
Vraag naar onze jaarlijkse abonnementen.

Uw Digitale Opstart

De eerste stappen zijn altijd het moeilijkst, daardoor helpen wij u graag verder de installatie van uw P-AGES-website op te zetten. Het uploaden van afbeeldingen en het invullen van teksten zijn heel eenvoudig maar de structuur, kleuren, en vele ander opties die uw website heeft zal u waarschijnlijk hulp kunnen gebruiken.

Uw Zaak Online Lanceren

Zowel voor als na de lancering van uw website geven wij u 24/7 support. Wenst u verschillende ontwerpaanpassingen? Geen probleem! U kunt deze via onze contact support pagina aanvragen.

Geschikt Voor Mobiele Apparaten

Uw P-AGES STANDAARD website is volledig mobiel of tablet toegangkelijk. Iedere pagina word automatisch aangepast, u kunt altijd zelf nog eventuele aanpassingen aanbrengen.

Back Office Admin Systeem

P-AGES Backoffice Admin Systeem wordt uw perfecte online assistent. U kunt heel eenvoudig teksten, titels, kleuren, afbeeldingen, enz...bijwerken zoveel u zelf wenst.

Snelle Webtechnologie

P-AGES gebruikt de meest geavanceerde webontwikkelingssoftware dat SEO-vriendelijk zijn om zakelijke websites te creëren die enorme goede resultaten leveren en een geweldige online uitstraling geven!

U KUNT 24/7 OP ONS REKENEN

Een bijzonder webdesign die volledig mobielvriendelijk toegankelijk is.

Klanten kunnen op uw P-AGES-bedrijfswebsite heel wat ontdekken zoals

: bereikbaarheid voor uw klanten via live-chat kunnen klanten vragen stellen, onderweg uw diensten bekijken en ondanks we ons in deze moeilijke Corona- periode beheven is het noodzakelijk dat klanten eenvoudig op verschillende apparaten  online aankopen kunnen uitvoeren met onze snelle en gebruiksvriendelijke kassasystemen.


MEERDERE TALEN TOEVOEGEN

U kunt zoveel talen toevoegen aan uw website als u zelf wilt. Contentvertaling gaat snel en is heel eenvoudig, indien u daar hulp bij nodig hebt kunt u ons daarvoor eenvoudig contacteren.

Wij kunnen meerdere talen voor u toevoegen indien u de vertalende teksten aanleverd. Daarvoor sturen wij u eerst een offerte op maat zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

LEES MEER 

P-AGES GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

P-AGES past de nieuwste technologieën toe om de webontwikkeling krachtiger te maken. Door onze
functionele en uitbreidbare wibsites, scoren wij hoog voor de zoekresultaten van zoekmachines.

MYSQL & PHP

Wij maken gebruik van beide technologieën en kennen die door en door. over de jaren heen hebben wij meer dan 60 PHP-gebaseerde webtools ontwikkeld en geïntegreerd in honderdduizenden klantenwebsites.

BOOTSTRAP

Voor het ontwikkelen van uw zakelijke website maken wij gebruik van HTML, CSS en JavaScript. Met Bootstrap kunnen de meest gebruikte webbrowsers gebruikt worden.

GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE

Alle website gecompresseerde inhoud die geoptimaliseerd bereikt wordt zorgen voor een snelle weergave met een adembenemende gebruikerservaring.

CLOUD OPSLAG

Uw website bronnen worden op meerdere servers gehost zo kan P-AGES u een claudopslag die heel betrouwbaar, supersnel en heel veilige is aanbieden.

EFFICIËNTE TECHNOLOGIE

Uit ervaring en de feed-back van onze klanten weten wij als geen ander dat onze betrouwbare technologie correct en heel efficiënt is. Door regelmatig up-dates uit te voeren houden wij de snelle vooruitgang goed bij.

CMS & GEREEDSCHAP

P-AGES website builder is opgemaakt met een CMS-design met uitzonderlijke webtools en geïntegreerde plug-ins. Deze maakt snelle en gemakkelijke aanpassingen en integraties mogelijk en nog zoveel meer optionele kenmerken.

P-AGES Content integratie systeem

Recht's op de afbeelding hiernaast ziet u het Content Integratie systeem waarmee u titels, teksten en afbeeldingen kunt up loaden. 

Hoe werkt het? 

U gaat met uw muis naar de tekst 'WELKOM IN ONS RESTAURANT'

Daarbij komt er een vak met links bovenaan een pen. Klik op de pen en het Content Integratie Systeem zal recht's tevoorschijn komen. Vul de content in die u wenst, in gelijk welke taal. U kunt ook switchen naar een andere taal die u gekozen heeft in het Start Menu.

PROBEER NU GRATIS EEN P-AGES WEBSITES